Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - maandag open vanaf: 8:00 uur

C-HR Historie

De Toyota C-HR verscheen voor het eerst als concepcar op het Mondial de l'automobile de Paris 2014 en werd ook aan het publiek getoond op het Autosalon van Frankfurt van 2016. De definitieve versie werd in 2016 op het salon van Genève gepresenteerd.

Toyota CHr concept in 2014

Er mag wel gezegd worden dat dit het eerste concept model is die ook echt zo op de weg gekomen is. Strakke lijnen, bijzonder ontwerp wat in geen één ander merk of model te zien is. De C-HR staat voor Coupe High Rider en is eigen een Coupe op een hoog onderstel. 

Akio Toyoda 
Het eerste Toyota model waarbij Akio Toyoda zijn persoonlijke smaak heeft toegevoegd. Dit zijn de blijvende scherpen lijnen maar ook het onderstel is zo ontworpen dat je niet door hebt in een hoge auto te rijden. Het sturen gaat strak en direct als een echte coupe. Een ander leuk detail zijn de deurgrepen van de achterdeuren. Deze zouden eigenlijk op de normale hoogte komen maar Akio vond dat niet passen bij het ontwerp. De C-HR zou daardoor weer te gewoon worden. De grepen zijn daaorm geplaatst in het verlengde van het design. Dit is een prachtig resultaat. 

Achterdeur design CHR

Parkers Car of the Year finalist
De C-HR is gekozen tot winnaar van de laatste finalisten van Parkers Car of the Year. Het ontwerp, rijeigenschappen en de zuinige hybride waren speerpunten van deze hoge notering. 

De vernieuwde Toyota CHR 2020 met 180 PK 2 liter en 5 jaar garantie
De nieuwe generatie Toyota C-HR is gemaakt om bestaande conventies op te schudden. Zijn opvallende design ademt dynamiek, terwijl zijn High Power Hybrid aandrijflijn een imposant vermogen levert van 184 pk/135 kW. Ervaar de combinatie van zuinigheid en kracht en rijdt tot 50% de tijd elektrisch. De nieuwe CHr is er in de 1.2 Turbo, de 18 hybride en de nieuwe 2.0 180 pk hybride motor. 

Nieuwe chr bij Van Ekris 2020

Heden vandaag is de C-HR voor ons als Van Ekris maar ook voor Toyota een verkoophit en onmisbaar in ons aanbod. 

Toyota CHR occasions voorraad