Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - maandag open vanaf: 8:00 uur

Toyota Occasions Plus pakket door Toyota Van Ekris

Wat doen wij voor het afleverpakket van € 599?

Op al onze Toyota occasions wordt het Toyota Occasion Plus pakket aangeboden voor slechts € 599,-. 

Hierin valt te onderscheiden onze hybride modellen en non-hybride modellen. Zie schema hieronder. 

 Toyota occasions garantie Van Ekris

Voor alle garantie vormen kunt u de voorwaarden vinden op Toyota Plus Occasions

APK bij aflevering
Als uw Toyota Plus occasion een APK moet krijgen (bij auto’s ouder dan 4 jaar), zal uw Toyota dealer uw occasion, op het moment van afleveren, voorzien van een nieuwe APK zodat u hier weer minimaal 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken. Zit er nog ruim 12 maanden APK op dan is dit voldoende (bij jonge auto's)

RDW gecontroleerde kilometerstand
Bij elke Nederlands geleverde Toyota wordt de kilometerstand nauwkeurig gecontroleerd met het Tellerrapport van het RDW. Hiermee bent u verzekerd van een correcte kilometerstand. Daarnaast zal uw Toyota dealer de onderhoudshistorie controleren door middel van het serviceboekje en/of het werkplaatssysteem. Bij import kunnen wij terug kijken tot invoer datum en zover mogelijk kijken wij terug naar de historie hiervoor. 

Pechhulp in heel Europa + Van Ekris voordeelpas
Iedere koper van een Toyota occasion heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze Toyota pechhulp. En dat in heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km. ANWB of andere pechhulp nog nodig? Dit moet u zelf bepalen maar het is natuurlijk zonde om dubbel te betalen terwijl u het gratis kunt krijgen. Naast deze pechhulp ontvangt u gratis de Van Ekris voordeel pas t.w.v. € 225,-

Banden
Wij leveren uw auto af met een bandenprofiel van minimaal 3 milimeter! Normaal BOVAG bedrijf heeft een minimum grens van 1,8. Kortom u staat niet voor verrassingen.

Gratis computer update van Motor Management Systeem 
Bij elke Toyota controleren wij of deze de laatste Motor Management Systeem update gehad heeft. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een verouderd of verkeerd afgesteld Motor Management Systeem. Dit kan alleen gedaan worden door de Toyota computer bij ons. Deze is verbonden met Toyota Europa en verzorgt en upload automatisch de nieuwste Motor Management Systemen. Tevens verzorgen wij bij de afleverbeurt dat alle recalls uitgevoerd worden. 

Volledige afleverbeurt
Op het moment dat uw Toyota occasion aan u wordt afgeleverd heeft uw auto een volledige afleverbeurt ondergaan. Mocht het noodzakelijk blijken om aanvullende werkzaamheden uit te voeren (bijvoorbeeld het vervangen van banden of remblokken) dan zal uw Toyota dealer dit direct voor u doen, zodat u zeker weet dat u niet met onverwachte kosten komt te zitten. Tevens checken wij de accu op juiste conditie. 

Hybride aandrijving en batterij check
Heeft u een Toyota hybride gekocht dan zorgen wij ervoor dat de hybride aandrijving en batterij gecontroleerd worden. Wij kijken of de batterij nog functioneert en of de hybride aandrijving goed werkt. Tevens updaten wij de nieuwste Hybride Software in uw Toyota Hybride. Vraag aan onze adviseurs naar onze specialie Hybride accu garantie. Uniek in Nederland. Alleen voor Europese Toyota's mogelijk. 

Brandstof
Elke occasion zal worden voorzien van een halve tank brandstof. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u bij aflevering direct moet tanken.

Tenaamstelling
Als RDW gemachtigde verzorgen wij dat het kenteken tenaam gesteld wordt, een eventuele inruilauto overgeschreven wordt met een origineel RDW vrijwaringbewijs en de aanmelding bij Centraal Bureau Motorrijtuigenbelasting verzorgd wordt. U ontvangt dan thuis keurig het nieuwe kentekenbewijs (Credit Card formaat)

Interieur & Lak
Vóór aflevering wordt het interieur grondig gereinigd. De lak wordt (opnieuw) gepolijst en in de was gezet. Eventuele kleine lakbeschadigingen worden zo netjes mogelijk gecamoufleerd. Het interieur wordt speciaal gereinigd met bekledingreiniger en behandeld om vieze geurtjes tegen te gaan. Daarnaast zal het dashboard in speciale lotion worden gezet om verkleuring en uitdroging tegen te gaan.

Voor alle garantie vormen kunt u de voorwaarden vinden op Toyota Plus Occasions

 

Heeft u toch nog vragen bel gerust met ons verkoopteam in Maarssen 0346-557000, Mijdrecht 0297-230350 of Alphen aan den Rijn 0172-571437

Toyota occasions garantie Van Ekris